Olemme toteuttaneet Digiroad-aineiston ylläpitoa jo seuraavissa kunnissa:

  • Alavudella
  • Kauhavan Alahärmässä, Ylihärmässä ja Kortesjärvellä
  • Kuortaneella
  • Lappajärvellä
  • Soinissa
  • Ähtärissä

Yrityksemme Kuljetus J Mäkynen Ky tarjoaa kaikille tienpitäjille liikenteenohjauslaitetietojen keräystä ja ylläpitoa Väyläviraston Digiroad-ylläpitosovelluksen avulla. Suoritamme työn Väyläviraston TLL2020, Liikenteenohjauslaitetietojen toimittaminen Väyläviraston tietojärjestelmään -ohjeen mukaisesti, jolloin tienpitäjille asetetut lakivelvoitteet täyttyvät vaatimuksien mukaisiksi.

Tienpitäjinä teillä on mahdollisuus ulkoistaa Digiroad-aineiston ylläpito meille, jolloin saatte yhdenmukaisen ja kattavan aineiston, jossa on varmasti oikeanlaiset merkit oikeilla suunta- ja ominaisuustiedoilla.

Lisäksi teemme liikennemerkkien kuntokartoitusta, jossa kuntoluokka arvioidaan ja kirjataan Digiroadiin liikenteenohjauslaitteiden ominaisuustietoihin ja tämän lisäksi teemme erillisen karttatiedoston huonokuntoisista välittömästi toimenpiteitä vaativista merkeistä ja muista puutteista ja liikenneturvallisuutta huonontavista seikoista esim. liiasta kasvillisuudesta tiealueella tai puuttuvasta merkistä, joka olisi syytä asettaa. Tämän tekemämme karttatiedoston tienpitäjä saa heti käyttöönsä, jolloin pahimmat puutteet on mahdollista korjata välittömästi. Lisäksi voimme kirjata päällyste- ja valaistustietoja ym. Digiroadiin. 

Kilometriperusteinen hinnoittelu, tarjouksen antamiseen tarvitsemme vain katuverkoston / tiestön pituuden, kadut / tiet ja kevyenliikenteenväylät eriteltyinä. OTA YHTEYTTÄ JA PYYDÄ TARJOUS!